AANNEMER AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een aannemer in Amsterdam?

Ik ben Isaac Kolfschoten en ben samen met mijn compagnon eigenaar van Hako Vastgoed. Wij verhuren vastgoed en bouwen exclusieve projecten in het hoge segment. 

Onze kernwaarden zijn eerlijk en betrouwbaar, in combinatie met onze jarenlange ervaring in de bouw zijn wij de beste keuze als u zoekt naar een aannemer in de regio Amsterdam en omstreken.

Bent u op zoek naar een aannemer die uw opdracht en hoog design bouwdetails met passie voor perfectie werkelijkheid laat worden? Wij werken voor architecten en opdrachtgevers die alleen de beste aannemer willen voor hun exclusieve project in Amsterdam en omstreken.

“Hako Vastgoed is de beste aannemer voor exclusieve projecten in Amsterdam”

Gaat u bouwen in Amsterdam, Oud-Zuid of in de grachtengordel zoals bijvoorbeeld de Keizersgracht, Prinsengracht of de Herengracht dan is Hako Vastgoed de beste keuze.

Een exclusief bouwproject heeft veel uitdagingen, wij nemen één exclusief project tegelijk aan waardoor de focus volledig ligt op uw project. Wij werken zelf mee, hierdoor is er een duidelijke communicatie met de opdrachtgever en een goede projectbegeleiding op de bouw.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid, de sleutel tot een succesvol bouwproject.

Bent u op zoek naar een exclusieve aannemer neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Verbouw Amsterdam zuid

Meer informatie aanvragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Laat het ons weten!